Για αυτή την συνταγή θα χρειαστείς:
• 4 – 5 τομάτες (ανάλογα τα άτομα στα οποία θα σερβίρουμε)
• 100γρ. μουσκεμένα και ξεφλουδισμένα αμύγδαλα
• 1 χούφτα δυόσμο
• 2 – 3 φυλλαράκια μαϊντανό
• 1 σκελίδα σκόρδο
• 2 κ.σ. χυμό λεμόνι
• ½ αβοκάντο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Μουσκέψτε τα αμύγδαλα για 24 ώρες και ξεφλουδίστε τα.
2. Αδειάστε από τις τομάτες το εσωτερικό τους.
3. Χτυπήστε όλα τα υλικά στο multi και λίγη τομάτα από το εσωτερικό τους.
4. Γεμίστε τις τομάτες με τα πολτοποιημένα υλικά του multi.
Σερβίρετε σε φύλλα μαρουλιού, μαζί με λίγα κόκκινα ραπανάκια.