Για αυτή την συνταγή θα χρειαστείς:
• 1 καρδιά μαρουλιού
• 2 μεγάλα Καρότα
• 1 Κρεμμύδι ξερό ή 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
ΝΤΡEΣΙΝΓΚ
• 1 χούφτα Κουκουναρόσπορο ή κάσιους
• 1 λεμόνι (χυμό)
• 1 αγγουράκι ή 4 κ.σ. νερό (πηγής ή εμφιαλωμένο)
• 1 Αβοκάντο
• 1 κ.γ. Ρίγανη
• 1 κ.γ. θρούμπι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ψιλοκόψτε την καρδιά μαρουλιού.
2. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι.
3. Ρίξτε το κρεμμύδι στο μαρούλι και ξεκινήστε να κάνετε «μασάζ» μαζί και στα 2 υλικά.
4. Τρίψτε το καρότο (στον ψιλό τρίφτη) και προσθέστε το πάνω από το μαρούλι.
5. Στη συνέχεια χτυπήστε όλα τα υλικά του ντρέσιγνκ στο μπλέντερ.
6. Ρίξτε το ντρέσινγκ πάνω από τη μαρουλοσαλάτα.