Οι όγκοι μας μίκρυναν... σχεδόν εξαφανίστηκαν!

Νιώθω ότι ήρθε η ώρα για να γράψω κι εγώ τη δική μου μαρτυρία. Περίμενα να δω κάποιο αποτέλεσμα και μετά. Με μεγάλη μου χαρά, σας ενημερώνω ότι ήρθε το αποτέλεσμα. Μετά από πολλή πίστη και υπομονή, ήρθε.

Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω το Σπάρτακο και τη Διονυσία για το χρόνο που μου αφιέρωσαν καθώς επίσης και για τις πολύτιμες συμβουλές τους. 10 ολόκληρες μέρες ήταν μαζί μου στην Κύπρο. Τους ξεσήκωσα τους ανθρώπους. Γιατί? Μαράζι και έγνοια μου μεγάλη, ήταν η κόρη μου Ελένη 16 χρονών. Για την Ελένη ήρθαν στην Κύπρο.

Η Ελένη είχε όγκους στην ωοθήκη (δερματοειδής τεράτωμα). Πέρσι η Ελένη διαπιστώθηκε ότι είχε όγκο στη δεξιά ωοθήκη. Κάναμε την πρώτη εγχείρηση. Αφαιρέθηκε ο όγκος μόνο. Τίποτα κακό μας είπε ο γιατρός. Μετά από 4 μήνες, μετά από πόνους και ενοχλήσεις που είχε, ανακαλύψαμε ότι ο όγκος ξαναδημιουργήθηκε και ήταν πολύ μεγαλύτερος από την πρώτη φορά. Ξανά χειρουργείο. Αυτή τη φορά χάσαμε και την ωοθήκη. Μας είχε μείνει μόνο μια. Χρειαστήκαμε 3 κύκλους χημειοθεραπειών. Δεν υπάρχει κάτι δυσκολότερο από τις χημειοθεραπείες. Πιστέψετέ με. Δεν έφευγα ούτε στιγμή από το πλευρό της. Μαζί τα ζήσαμε όλα. Σε αυτό το θάλαμο του παιδογκολογικού που είμασταν, είδαν πολλά τα μάτια μου. Βρέφη από 3 μηνών μέχρι παιδιά 18 ετών. Όλοι επηρεασμένοι από τις παρενέργειες των χημειοθεραπειών. Όλοι δίχως μαλλάκια, έβλεπες ανθρώπους ζωντανούς νεκρούς. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά μπροστά στο θέαμα.

Να μην σας τα πολυλογώ. Τελειώσαμε από της χημειοθεραπείες Φεβρουάριο, 8 μήνες μετά, Οκτώβριος 2013 ανακαλύψαμε 2 όγκους στην άλλη μας ωοθήκη. Πανικοβληθήκαμε. Τί κάνουμε τώρα? Έχουμε μόνο μια ωοθήκη. Θέλουμε να τη σώσουμε. Οι γιατροί γυκαικολόγοι και ογκολόγοι, μας πίεζαν για εγχείρηση. Επέμεναν να γίνει επειγόντος εγχείρηση. Εμείς το καθυστερούσαμε. Προσευχόμουν, έψαχνα όλη μέρα στο ίντερνετ μήπως και βρω κάτι που να βοηθούσε το παιδί μου. Δεν γίνεται κάτι θα υπάρχει, έλεγα. Παρακαλούσα το Θεό να με καθοδηγήσει.
Ο Θεός με καθοδήγησε να βρω το Σπάρτακο. Ούτε κι εγώ δεν κατάλαβα πως τον βρήκα. Μελέτησα τη σελίδα του, διάβασα άλλες μαρτυρίες, με έμπνευσε αυτός ο άνθρωπος. Επικοινώνησα αμέσως μαζί του. Αυτό ήταν. 20 Νοεμβρίου βράδυ ήταν στην Κύπρο. Για 10 ολόκληρες μέρες Σπάρτακος και Διονυσία μαζί μου. Μαζί τρέχαμε στις λαϊκές αγορές και στα βιολογικά, μαζί μαγειρεύαμε. Ακόμη και στο μάθημα ιππασίας της Ελένης ήταν μαζί μας. Ο Σπάρτακος παρακολουθούσε τα πάντα πάνω στο παιδί. Τα πράγματα που έμαθα από αυτούς τους ανθρώπους αυτές τις 10 μέρες, ίσως να μην τα έμαθα ολόκληρη μου τη ζωή. Έφτιαξαν μια διατροφή για την Ελένη, η οποία θα την βοηθούσε για να φύγουν οι όγκοι. Να μην σας τα πολυλογώ, αρχίσαμε την καινούργια μας διατροφή 21/11/13 και 9/1/14 κάναμε ultra sound (1 1/2 μήνα μετά) για να δούμε τί γίνονται οι όγκοι. Ο γιατρός παρατηρούσε την οθόνη του δίχως να μιλάει για κάποια λεπτά. Άργησε λίγο να μας μιλήσει, ίσως γιατί ούτε ο ίδιος πίστευε αυτό που έβλεπε. Οι όγκοι μας μίκρυναν σχεδόν εξαφανίστηκαν. Απίστευτο κι όμως αληθινό? Ναι, έτσι ακριβώς έγινε.
Να φανταστείτε, αυτοί οι γιατροί, λίγες μέρες πριν ήθελαν να βάλουν το παιδί χειρουργείο πάλι. Μα τόσο εύκολο το έχουν? Το παιδί δεν έχει βρει ακόμη τη δύναμή του από τα 2 χειρουργεία και τις χημειοθεραπείες και ήθελαν να αρχίσουμε τα ίδια.
Τι χειρουργεία και χημειοθεραπείες? Αυτοί δεν είναι γιατροί, αυτοί έχουν επιχειρήσεις κερδοφόρες, πολύ κερδοφόρες. Απέτυχαν τα πειράματά τους που έκαναν πάνω στο παιδί.

"Και καταλήγουμε ότι μόνο με υγειινή διατροφή και άσκηση, είναι αρκετό το σώμα μας να θεραπευτεί μόνο του, από οποιαδήποτε ασθένεια". Κάτι το οποίο έμαθα από τον Σπάρτακο, το πίστεψα και είδα κι εγώ το αποτέλεσμα αυτό πάνω στο παιδί μου.

Ο Σπάρτακος είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει πως λειτουργεί ο ανθρώπινος οργανισμός, γι' αυτό και μπόρει να τον θεραπεύσει. Γλιτώσαμε χειρουργεία και χημειοθεραπείες, λόγω του Σπάρτακου. Αυτός ο άνθρωπος μπήκε στη ζωή μας τόσο ξαφνικά, αλλά θα μείνει για πάντα. Ότι και να πω για αυτούς τους ανθρώπους είναι λίγο. Σας ευχαριστώ παιδιά.


 

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Όνομα: Μαρία και Ελένη
  • Επάγγελμα: Κύπρος