Για αυτή την συνταγή θα χρειαστείς:
• 2 – 3 μέτρια κολοκυθάκια
• ¼ Κουνουπίδι (αντί για κεφαλοτύρι)
ΝΤΡEΣΙΝΓΚ
• 1 κόκκινη πιπεριά
• 1 μέτρια τομάτα
• 1 χούφτα κουκουναρόσπορο
• 1 Λεμόνι
• 1 Αβοκάντο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Περάστε τα κολοκυθάκια από το spiralizer και έπειτα ατμοβράστε τα για 10 – 15 λεπτά.
2. Τρίψτε το κουνουπίδι (στον ψιλό τρίφτη).
3. Στη συνέχεια χτυπήστε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ, στο μπλέντερ.
4. Ρίξτε το ντρέσινγκ πάνω από τα ατμοβρασμένα κολοκυθάκια.
5. Εάν θέλετε τα συνοδεύετε και με επιπλέον αβοκάντο.
* spiralizer: ειδική συσκευή για Παρασκευή ζυμαρικών (σπαγγέτι) από καρότο, παντζάρι, κολοκυθάκια, αγγούρια.