Για αυτή την συνταγή θα χρειαστείς:
• 1 καρδιά μαρουλιού
• 1 μεγάλο Καρότο
• 1 μεγάλη Τομάτα ή λίγα τοματίνια
• 1 Αβοκάντο
ΓΕΜΙΣΗ
• 1 μικρή Τομάτα
• 1 χούφτα μακαντάμια
• 1 Αβοκάντο
• 1 Λεμόνι (χυμό)
• Ρίγανη (προαιρετικό)
• Θρούμπι (προαιρετικό)
ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ
- Σουκρούτ (ξινολάχανο)
- Αβοκάντο
- Τριμμένο καρότο
- Τοματίνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Κόψτε τα φύλλα του μαρουλιού και απλώστε τα σε μια πιατέλα.
2. Χτυπήστε όλα τα υλικά της γέμισης στο μπλέντερ.
3. Τοποθετήστε τη γέμιση σε κάθε φύλλο μαρουλιού.
4. Τρίψτε στον ψιλό τρίφτη το καρότο.
Γαρνίρετε τις άκρες των φύλλων με λίγο σουκρούτ, με αβοκάντο και τέλος στη μέση της πιατέλας βάλτε το τριμμένο καρότο με ένα τοματίνι.