ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ

ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«ΑΡΤΙΟΝ»

Χάσε Βάρος, Γίνε Fit

σε 6 εβδομάδες

Χάσε Βάρος, Γίνε Fit ΜΟΝΟ με 15-30 λεπτά την Ημέρα

 • null

  12 Ασκήσεις για όλο το Σώμα

  12 Ασκήσεις για όλο το Σώμα

 • null

  Έντονη Λιποδιάλυση για 24 Ώρες

 • null

  Τόνωση και ενδυνάμωση 600+ Μυών

  Τόνωση και ενδυνάμωση 600+ Μυών

 • null

  Γυμνάσου Οπουδήποτε

  Γυμνάσου Οπουδήποτε

Εάν το swing, η διαλειμματική άσκηση, η κυκλική προπόνηση και οι ισομετρικές ασκήσεις σού είναι άγνωστες λέξεις, τότε η έντονη λιποδιάλυση, η μυϊκή τόνωση, η αύξηση της αντοχής και η τόνωση της αυτοπεποίθησης είναι σίγουρα όσα επιθυμείς.

Εάν παράλληλα σε ενδιαφέρουν οι δυνατοί κοιλιακοί, μία ευθυτενής σπονδυλική στήλη χωρίς δυσκαμψία των αρθρώσεων και προβλήματα μέσης, τότε το πρόγραμμα «ΑΡΤΙΟΝ» είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Ξεκίνα να καις λίπος από την πρώτη κιόλας μέρα με λειτουργικές ασκήσεις που γυμνάζουν αποτελεσματικά και τους 600+ μυς του σώματος.

Επιτάχυνε τον μεταβολισμό σου μέχρι και 24-36 ώρες μετά το τέλος της άσκησης, χρησιμοποιώντας μόνο το σώμα σου και ένα kettlebell.

ΤΟ «ΑΡΤΙΟΝ» υπόσχεται αποτελέσματα στην ενέργεια και τη διάθεσή σου ήδη από την τέταρτη μέρα και ορατά αποτελέσματα στην αισθητική σου εικόνα σε 2 εβδομάδες.

 • null

  Η σχέση μου με τη γυμναστική ήταν άγνωστη, μέχρι που ανακάλυψα το ΑΡΤΙΟΝ και είπα να το δοκιμάσω. Με παρότρυναν τα όσα υποσχόταν μιας και αντιμετώπιζα προβλήματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα δειλά δειλά να γνωρίζω τον συγκεκριμένο τρόπο εκγύμνασης. Ήδη από τις πρώτες ημέρες άρχισα να βλέπω θετικά αποτελέσματα σε κάποιους πόνους που είχα, αλλά και σε μια καλύτερη στάση του σώματος. Με τον καιρό έβλεπα το σώμα μου να μεταμορφώνεται, η ψυχολογία μου να αλλάζει και να νιώθω μια ευχάριστη ζωντάνια και ενεργητικότητα. Το συνιστώ για όσους αντιμετωπίζουν διαφορά προβλήματα με το σώμα τους και την φυσική τους κατάσταση, ακολουθώντας φυσικά τις οδηγίες – προειδοποιήσεις που αναγράφονται.

  Στέφανος Μιχελάκης

 • null

  Είναι φανταστικό να γυμνάζομαι μαζί σου. Είναι εκπληκτικό. Κάνω προθέρμανση και αποθεραπεία μαζί σου ακούγοντας τα κύματα και βλέποντας τη θάλασσα πίσω σου… Γενικά γυμνάζομαι αλλά ήμουν σίγουρη οτι χρειαζομαι εσένα για να έχω το καλυτερο του εαυτού μου τώρα στα 43 μου χρόνια. Οι ασκήσεις είναι εκπληκτικές! Κάποιες από τις ασκήσεις προθέρμανσης και αποθεραπείας σου είναι πρωτόγνωρες για εμένα ενώ γενικά ακολουθώ πληθώρα προγραμμάτων σε γυμναστήρια και όχι μόνο! Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από εσένα. Στο έχω ξαναπεί αλλά θα το ξαναπώ. Είσαι ευλογία.

  Δήμητρα Νικολακοπούλου

 • null

  Tο πρόγραμμα Άρτιον με απογείωσε στην κυριολεξία. Είναι εκπληκτικό ότι σε τόσο σύντομο χρόνο τα αποτελέσματα είναι τόσο εμφανή. Με δουλειά δύσκολη και οικογενειακές υποχρεώσεις, ο χρόνος μου για γυμναστική ήταν ελάχιστος, γεγονός που με επηρέασε, διότι έχασα την αθλητική μου Αίγλη. Και εκεί εμφανίζεσαι εσύ με ένα πρόγραμμα γρήγορο και έξυπνο, που τι να πω… Απώλεια 6 κιλών, μείωση περιφέρειας, αυτοπεποίθηση τρομερή, λες και επανήλθα στην ηλικία των 20 ετών!  Σε ευχαριστώ και είμαι ευγνώμων για πάντα. Τα δράμια είναι τόσο εθιστικά. Καλή συνέχεια και συνέχισε να μεταλαμπαδεύεις το φως της Αφύπνισης.

  Ιορδάνης Π.

 • null

  Συνδυάζοντας το πρόγραμμα Άρτιον με διαλειμματική νηστεία, απόκτησα ένα
  καλλίγραμμο σώμα.

  Γιάννης Μπελέσης

 • null

  Ξεκινώντας σχεδόν ταυτόχρονα το πρόγραμμα Άρτιον, το περπάτημα  και την περιοδική νηστεία κατάφερα να κατεβάσω το ποσοστό σωματικού λίπους περίπου 7% Φτάνοντας το 27%. Προφανώς και δεν έχω πετύχει τον  στόχο του 15% στο λίπος αλλά που θα πάει και αυτό. Συνέχισα για άλλες 42 ημέρες το πρόγραμμα, χρησιμοποιώντας πλέον από 14 κιλό  ktb-18 κιλό). Τι μου άρεσε στο πρόγραμμα σας… Καταρχήν ότι με παρακινήσατε. Επίσης ότι είναι ένα  «ολοκληρωμένο» πρόγραμμα (προθέρμανση, κυρίως, αποθεραπεία). Ξέρεις τι να κάνεις ανά πάσα στιγμή και έχεις πρόγραμμα και στόχο. Είδα θεαματικά αποτελέσματα στα προβλήματα που έχω στην μέση (Δισκοκήλη). Απέκτησα για τα δεδομένα μου πολύ αερόβια αντοχή (κατάφερα επιτέλους να κολυμπάω συνεχόμενα άνω των 40 λεπτών και να κάνω ποδήλατο σχεδόν 30 χλμ). Έχοντας πρόβλημα ολικής σχεδόν ρήξης χιαστού και ρήξης μηνίσκου στο δεξί πόδι, νιώθω πλέον ποιο στιβαρό και δυνατό το πόδι μου. Κάτι που δεν μου άρεσε… δεν υπάρχει!

  Γιώργος Πετρόπουλος

 • null

  Το σώμα μου έχει μεταμορφωθεί, έφυγε το περιττό λίπος, μπήκε στην θέση του μυϊκή μάζα, όλα “πήραν” την θέση τους. Τα ρούχα δεν αναδεικνύουν το σώμα, το Σώμα είναι αυτό που πάντα αναδεικνύει τα ρούχα… Δεν θέλω να σταθώ στην αισθητική εικόνα, αλλά στην φυσική κατάσταση, στην ποιότητα και προπάντων στην ΥΓΕΙΑ μου. Ξεκίνησα από 89 Kg και είμαι στα 80 Kg, πάντα με περιθώρια βελτίωσης. Το σώμα έχει “σφίξει”, όπως αναφέρεις και εσύ γίνε “φέτες”. Η γυναίκα μου λέει όπως και οι “κορούλες μου” αναφέρουν ” σταμάτα… τα ρούχα σου έχουν γίνει σαν δανεικά…” και με την σειρά μου… απλά γελάω τρανταχτά.

  Παύλος Π. 

 • null

  Γυμνάζομαι πολλά χρόνια είτε σε γυμναστήρια είτε μόνη μου και κάποια στιγμή είναι η αλήθεια πως κουράστηκα πολύ με τα δήθεν προγράμματα γυμναστικής χωρίς αποτέλεσμα και όλες αυτές τις λανθασμένες οδηγίες που μόνο καλό δε μου έκαναν. Περίμενα αγωνιωδώς να βγει το “Άρτιον” ώστε να ξεκινήσω σωστά αυτή τη φορά. Το ηλεκτρονικό βιβλίο έχει μεταξύ άλλων ασκήσεις, τις οποίες εγώ δεν είχα δοκιμάσει ξανά και χάρηκα πολύ όταν διαπίστωσα πως μεταμορφώνουν το σώμα μου. Για την ακρίβεια, έσφιξα τρομερά και άρχισαν να ενεργοποιούνται μύες που πριν δε δούλευα με άλλα προγράμματα – ασκήσεις. Στην αρχή, πίστευα πως θα με δυσκολέψει λόγω της απειρίας μου στις περισσότερες ασκήσεις και πως θα μου έπαιρνε χρόνο να τις μάθω, όμως οι συγκεκριμένες είναι εύκολες ακόμη και για έναν αρχάριο. Είμαι σίγουρα ευγνώμων που ακολουθώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Με έχει βοηθήσει αισθητά.

  Αποστολία Σιαμούρη

Τι Περιλαμβάνει το «ΑΡΤΙΟΝ»

 • Ένα e-book 72 σελίδων

  Με όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την ασφάλεια, την προθέρμανση, την αποθεραπεία, τη διαλειμματική και κυκλική άσκηση, το swing και πολλά άλλα!

 • Ένα Πρόγραμμα 6 εβδομάδων

  Υπάρχει η δυνατότητα να εκτυπώσετε το «ΑΡΤΙΟΝ», την κάθε εβδομάδα ξεχωριστά.

 • Βίντεο όλων των Ασκήσεων

  Για να εκτελείτε σωστά και με ασφάλεια την τεχνική των 12 ασκήσεων.

 • Εικονογραφημένες Ασκήσεις

  Ένας πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης όλων των ασκήσεων με σκίτσα από επαγγελματία ζωγράφο!

 • Το Αναλυτικό Ημερήσιο Πρόγραμμα

  Για να το εκτυπώσετε και να το ακολουθείτε παρέα, κάθε μέρα ξεχωριστά.

 • Εμένα στο πλευρό σου

  Άμεση πρόσβαση με email όποτε με χρειαστείτε για να απαντήσω σε τυχόν απορίες, ερωτήσεις ή διευκρινήσεις σχετικά με το πρόγραμμα «ΑΡΤΙΟΝ».

Σε ποιους απευθύνεται το «ΑΡΤΙΟΝ»

 • Σε όσους δεν έχουν πολύ χρόνο για να γυμναστούν.
 • Σε όσους δεν αρέσκονται στα γυμναστήρια.
 • Σε όσους έχουν ξεπεράσει το 18ο έτος της ηλικίας.
 • Σε όσους σκέφτονται να ξεκινήσουν γυμναστική, αλλά διστάζουν.
 • Σε υπέρβαρους και παχύσαρκους.
 • Σε γυναίκες που δεν «γουστάρουν» τα βάρη.
 • Σε αγύμναστους που δεν γνωρίζουν πώς να ξεκινήσουν.
 • Σε όσους επιθυμούν να γυμναστούν στον προσωπικό τους χώρο ή στη φύση.
 • Σε όσους αναζητούν σύντομη απώλεια βάρους.
 • Σε όσους επιδιώκουν αύξηση της αντοχής και της δύναμης.
 • Σε όσους θέλουν να είναι Fit.
 • Σε όσους πάσχουν από προβλήματα με τη μέση, τα ισχία, τα γόνατα και τους ώμους (κατόπιν άδειας του θεράποντα ιατρού σας).
 • Σε όσους έχουν αποφασίσει να γυμνάζονται έξυπνα με ασκήσεις χρήσιμες στην καθημερινότητα, που προάγουν την Υγεία και τη Μακροζωία.
 • null

  Για όσους δεν με γνωρίζετε, ονομάζομαι Σπάρτακος Μαρινάκης και είμαι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, καθώς και πρώην επαγγελματίας αθλητής με 30+ χρόνια εμπειρίας. Έχω αναλάβει την προσωπική καθοδήγηση και προπόνηση γνωστών Ελλήνων και ξένων πρωταθλητών και εξειδικεύομαι στα kettlebells, τη λειτουργική γυμναστική και τις κορίνες.

  Η μεθοδολογία μου, ο τρόπος διδασκαλίας και τα πρωτότυπα προγράμματα άσκησης, έχουν συμβάλλει στην αισθητική μεταμόρφωση και στην υγεία χιλιάδων Ελλήνων.

  Με 20.000 ώρες Personal Training στο ενεργητικό μου, αναλαμβάνω πλέον επιλεκτικά ΜΟΝΟ όσους «το λέει η καρδιά τους».

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Υπάρχει περίπτωση το «ΑΡΤΙΟΝ» να κυκλοφορήσει και σε έντυπη μορφή;

  Το «ΑΡΤΙΟΝ» δεν πρόκειται να εκδοθεί σε έντυπη μορφή, καθώς είναι πολύ δύσκολο να μεταφερθεί στον γραπτό λόγο η περιγραφή και η σωστή τεχνική εκτέλεση των ασκήσεων, όπως αποτυπώνονται στο ηλεκτρονικό βιβλίο (e-book) με την εικονογράφηση και τα σχετικά βίντεο.

 • Πως μπορώ να έχω πρόσβαση στο «ΑΡΤΙΟΝ» που μόλις αγόρασα;

  Μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο «ΑΡΤΙΟΝ» στον υπολογιστή, στο tablet, στο laptop ή στο κινητό σας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο σύνδεσμο (link) του e-book στην απόδειξη της αγοράς. Συνιστάται να αποθηκεύσετε το «ΑΡΤΙΟΝ» στα αγαπημένα σας έγγραφα ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση όποτε το επιθυμείτε.

 • Τι εξοπλισμό χρειάζομαι για το «ΑΡΤΙΟΝ»;

  Για το «ΑΡΤΙΟΝ», εκτός από διάθεση, θέληση και πειθαρχία, θα χρειαστείτε 2 τετραγωνικά μέτρα ελεύθερου χώρου, ένα kettlebell, το σώμα σας και έναν τοίχο να ακουμπήσει η πλάτη σας (σε μια από τις 11 ασκήσεις του Β΄ ΜΕΡΟΥΣ). Τίποτα άλλο…

 • Είμαι εντελώς αρχάριος, αγύμναστος, υπέρβαρος… Μπορώ να εφαρμόσω το «ΑΡΤΙΟΝ»;

  Το «ΑΡΤΙΟΝ» είναι κατάλληλο για όλους, ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία, το σωματικό βάρος και το επίπεδο φυσικής κατάστασης. Η επιβάρυνση είναι προοδευτική και ήπια, ενώ η ένταση και ο φόρτος εργασίας αυξάνονται σταδιακά, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το επίπεδο ενός αρχαρίου ή αγύμναστου.

 • Είμαι πολύ γυμνασμένος, Fit, αθλητής, μπόντι μπίλντερ… Μπορώ να ωφεληθώ από το «ΑΡΤΙΟΝ»;

  Το «ΑΡΤΙΟΝ» δεν είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν μυϊκό όγκο και ούτε μπορεί να αντικαταστήσει την εξειδικευμένη αθλητική προπόνηση επαγγελματιών αθλητών. Το «ΑΡΤΙΟΝ» είναι ιδανικό για όσους θέλουν να είναι FIT, αδύνατοι χωρίς περιττό λίπος και για όσους έχουν ως προτεραιότητα την Υγεία τους.

 • Το «ΑΡΤΙΟΝ» είναι κατάλληλο μόνο για όσους θέλουν να χάσουν βάρος;

  Η απώλεια του βάρους και ειδικά η μείωση του σπλαχνικού και υποδόριου λίπους, επιτυγχάνεται ΜΟΝΟ όταν το «ΑΡΤΙΟΝ» συνοδευτεί και από μία προσεγμένη διατροφή που βασίζεται σε αρνητικό θερμιδικό ισοζύγιο (μείωση-περιορισμό θερμίδων). Το «ΑΡΤΙΟΝ» αδυνατίζει όσους τρώνε λιγότερο και χτίζει-τονώνει τους μυς σε όσους τρώνε κανονικά ή ελαφρώς περισσότερο (ειδικά πρωτεΐνη).

 • Γιατί να αγοράσω το «ΑΡΤΙΟΝ» όταν υπάρχουν δωρεάν προγράμματα γυμναστικής στο YouTube;

  Γι’ αυτό ακριβώς έγραψα το «ΑΡΤΙΟΝ»! Γιατί κουράστηκα να βλέπω «ειδικούς» στο YouTube, χωρίς γνώσεις και πτυχία, να δίνουν επικίνδυνες οδηγίες άσκησης… Προγράμματα γυμναστικής προσφέρω συνεχώς στα άρθρα της ιστοσελίδας, στα post του Facebook και στα βίντεο του YouTube και είναι διαθέσιμα για όλους πάντα ΔΩΡΕΑΝ! Το «ΑΡΤΙΟΝ» είναι για όσους επιθυμούν… το απόλυτο! Για το «ΑΡΤΙΟΝ» εργάστηκαν συστηματικά 7 επαγγελματίες (ο υποφαινόμενος, δακτυλογράφος, φιλόλογος, γραφίστρια, φωτογράφος, ζωγράφος και προγραμματιστής), ώστε να προσφέρουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα υψηλού επιπέδου που δεν συναντάται εύκολα ούτε στο εξωτερικό.

 • null

  Είμαι 59 ετών και γυμνάζομαι στο γυμναστήριο και με περπάτημα στη φύση. Μου άρεσε η πρόταση του Άρτιον, γιατί έψαχνα κάτι για να αποφύγω το γυμναστήριο λόγω πανδημίας, αλλά και γιατί μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Ξεκίνησα με ένα kettlebell των 6 κιλών και όπως λέει και ο Σπάρτακος, πολύ εύκολα έμαθα την τεχνική. Έσφιξε το σώμα, οι γλουτοί, τα μπράτσα, οι μηροί και δεν με πονάνε πια τα γόνατα, ούτε ο αυχένας. Δεν με πόνεσε ούτε μια φορά η μέση, παρά το γεγονός ότι έχω δύο φορές χειρουργηθεί από δισκοκήλη. Ήμουν πολύ χαρούμενη και ευδιάθετη όταν έκανα το Άρτιον, γιατί ένιωθα ότι μου κάνει καλό. Δυόμιση μήνες μετά την αρχική εφαρμογή των έξι εβδομάδων, το ξανακάνω πάλι από την αρχή. Είναι πραγματικά άρτιο πρόγραμμα! Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Ευχαριστώ Σπάρτακε!

  Αναστασία Μαυρίδου

 • null

  Ασχολούμαι χρόνια με τη γυμναστική και τη διατροφή μου, ειδικά από το 2002 και μετά είμαι πολύ προσεκτική. Όσον αφορά το πρόγραμμα ΑΡΤΙΟΝ, το ακολούθησα κατά γράμμα για όλο το διάστημα. Πραγματικά με βοήθησε πάρα πολύ, ειδικά στον κορμό του σώματος λόγω του ότι έχω ευπάθεια και έχω χειρουργηθεί.  Αρχικά με δυσκόλεψαν λίγο οι 2 κύκλοι, αλλά πλέον έχω δυναμώσει αρκετά. Αισθητικά βεβαίως και έχω δει αποτέλεσμα και η αντοχή μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

  Ταυτόχρονα ξεκίνησα μαζί με το σύζυγό μου την διαλειμματική νηστεία, η οποία πραγματικά μας ωφέλησε πάρα πολύ με κάποιες μικρές ατασθαλίες. Επίσης οι χυμοί είναι στην καθημερινότητα μας. Τα αποτελέσματα πραγματικά είναι εκπληκτικά στο σώμα μας, στην διάθεσή μας, στην αντοχή μας. Από τον Μάιο δεν έχουμε σταματήσει. Υπήρξατε το έναυσμα να ξεκινήσει ο σύζυγος μου πάλι τη γυμναστική και σας ευχαριστώ για αυτό! Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι σαν εσάς, διαφορετικοί και αφυπνίζουν τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

  Βενετία Πόπορη

 • null

  Ήξερα ότι η σχέση μου με τα kettlebel θα ήταν δυνατή πριν καν τα γνωρίσω!!! Το ΑΡΤΙΟΝ είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολούθησα πιστά, με απόλυτη συνέπεια και άλλαξε το σώμα μου μέσα σε λίγες μέρες. Το swing σαν άσκηση το έβγαλα εύκολα και όλα τα σετ γίνονταν με άνεση, μέχρι τις τελευταίες προπονήσεις που ήταν απαιτητικές. Οι υπόλοιπες ασκήσεις, σύντομες στην εκτέλεση μόνο με το βάρος του σώματος, αλλά με φουλ αποτελέσματα και άμεσο κάψιμο λίπους.

  Το σώμα δυνάμωσε σε πολύ σύντομο χρόνο. Πόντοι χάθηκαν από όλο το σώμα και κιλά λίπους έφυγαν. Δεν έχω να παραθέσω αριθμούς γιατί δεν μετριέμαι ούτε ζυγίζομαι. Όμως το νιώθω και το βλέπω. Δεν κατάλαβα πότε τελείωσε το πρόγραμμα παρά μόνο όταν προετοιμάζοντας την επόμενη προπόνηση… είδα ότι δεν είχε άλλο φύλλο!!! Σπάρτακε, σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου άμεσα σε ότι χρειάστηκα.

  Πρώτη φορά είχα προσωπικό γυμναστή και μάλιστα ΚΑΙ τον καλύτερο ΚΑΙ στο σπίτι μου ΚΑΙ δωρεάν!!!

  Τώρα πάω για επανάληψη του ίδιου ΑΡΤΙΟΝ με μεγαλύτερο βάρος. Για μεγαλύτερα αποτελέσματα!!!

  Χαρά Γιαννοπούλου 

© Πνευματικά Δικαιώματα “Spartacus Healthy Mission Ltd”, Κύπρος

Τα 10 Μυστικά Λιποδιάλυσης

Γιατί δεν Χάνεις Βάρος

Βάλε το email σου και κατέβασε τον οδηγό δωρεάν