ΑΛΚΑΛΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Πως να Ξαναβρείς την Υγεία σου

Η ρύθμιση της οξεοβασικής ισορροπίας θεωρείται άκρως απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας. Προκειμένου να λειτουργήσουν εύρυθμα τα 70 και πλέον τρισεκατομμύρια των κυττάρων του σώματος, είναι βασικής σημασίας να ρυθμίζεται εντός αυστηρών πλαισίων το pH του σώματος. Το φυσιολογικό ph του αίματος ορίζεται από μια σταθερή τιμή μεταξύ 7.35–7.45. Αυτή η κατάσταση ονομάζεται Ομοιόσταση…

Λεπτομέρειες

Το αγαπημένο Ρόφημα Ενέργειας των Ιαπωνέζων

Ο Ιάπωνας ιατρός – φαρμακοποιός Hagiwara αφιέρωσε τη ζωή του στην έρευνα και μελέτη ενός θαυματουργού φυτού. Μετά από αλλεπάλληλα προβλήματα υγείας και τοξίνωση από βαρέα μέταλλα και απογοητευμένος από τη χρήση φαρμάκων, στράφηκε στη φύση αναζητώντας την επαναφορά της υγείας του.   Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και πειραματισμών με εκατοντάδες φυτά και βότανα,…

Λεπτομέρειες

Πως να βελτιώσεις άμεσα την Αντοχή σου

Οι βολβοί παντζαριών και ειδικά ο Χυμός Παντζαριού είναι μια πλούσια πηγή νιτρικών αλάτων, τα οποία το σώμα μετατρέπει αρχικά σε νιτρώδη και στη συνέχεια σε Νιτρικό Οξείδιο.   Το Νιτρικό Οξείδιο ή μονοξείδιο του αζώτου, έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών ερευνών καθώς διαπιστώθηκε ότι ενισχύει τις αθλητικές επιδόσεις.   Μια πρόσφατη σχετική μελέτη διαπίστωσε ότι…

Λεπτομέρειες

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΕΣΤ ΔΥΝΑΜΗ ΛΑΒΗΣ

Ένα άγνωστο τεστ Υγείας & Μακροζωίας

Σύμφωνα με μια πρόσφατη Βρετανική μελέτη στην οποία έλαβαν μέρος 500.000 άνθρωποι, η δύναμη της λαβής των χεριών (χειρολαβή), ίσως να αποτελεί τον καλύτερο προγνωστικό δείκτη της μελλοντικής υγείας και του προσδόκιμου ζωής. Η δύναμη της λαβής, θα μπορούσε ενδεχόμενα να χρησιμοποιηθεί ως ένα αξιόπιστο διαγνωστικό Τεστ Υγείας. Αυτό το πρακτικό τεστ υγείας, θα μπορούσε…

Λεπτομέρειες

Καρκίνος του μαστού

Η μπετανίνη, η χρωστική ένωση που δίνει στα παντζάρια το βαθύ κόκκινο χρώμα τους, έχει βρεθεί σε διάφορες έρευνες ως ιδιαίτερα τοξική για τα καρκινικά κύτταρα του μαστού, καθώς επιβράδυνε την ανάπτυξή τους σχεδόν στο μηδέν!!! Η κατανάλωση παντζαριών, προκάλεσε προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο (apoptosis), καταρρέοντας τα μιτοχόνδρια του καρκινικού κυττάρου (τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας του…

Λεπτομέρειες

46% λιγότερο κίνδυνο νόσησης από καρκίνο του παχέος εντέρου

Καρκίνος του παχέος εντέρου

Τα παντζάρια μπορoύν να μειώσουν τον κίνδυνο να προσβληθεί κάποιος από καρκίνου του παχέος εντέρου στο μισό! Σύμφωνα με μια επιστημονική μελέτη- έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2015 στην Ιταλία, 2 μερίδες παντζάρια εβδομαδιαίως (περίπου 100 γρ ωμά παντζάρια τη φορά), αρκούσαν για να μειωθεί ο κίνδυνος καρκίνου του παχέος εντέρου κατά 46% στους ενήλικες!!! Σε…

Λεπτομέρειες