Σας ενημερώνω ότι ΔΕΝ αναλαμβάνω πλέον ασθενείς

και ότι το Φυσικοπαθητικό γραφείο στην Κω, ΔΕΝ λειτουργεί πλέον λόγω μετοίκησης στο εξωτερικό.

Ευχαριστώ για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη.

 

Ακολουθεί αναλυτικά, το πλήρες κείμενο, που περιγράφει τους ακριβείς λόγους της οριστικής και αμετάκλητης απόφασης μου.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την εκτίμηση σας προς το πρόσωπο μου.

Κατανοώ απόλυτα τις ανησυχίες, τον προβληματισμό και την αγωνία σας για τα τυχόν προβλήματα – συμπτώματα υγείας που αντιμετωπίζετε. Θέλοντας να προφυλάξω κυρίως εσάς, αλλά και το λειτούργημα του Φυσικοπαθητικού, δηλώνω με υπευθυνότητα ότι ΔΕΝ αναλαμβάνω καθοδήγηση ασθενών εξ’ αποστάσεως με κανέναν τρόπο (ηλεκτρονική επικοινωνία, τηλεφωνικές συνεδρίες, αποστολή αποτοξινωτικών προγραμμάτων).

Το Φυσικοπαθητικό γραφείο στην Κω ΔΕΝ λειτουργεί πλέον λόγω μετοίκησης στο εξωτερικό και λόγω συνεχών ταξιδίων για εκπαιδευτικούς, επιμορφωτικούς και ερευνητικούς σκοπούς. Ο στόχος, παραμένει πάντα ο ίδιος: Η μέγιστη γνώση και εμπειρία, με αντίκτυπο την προσφορά στους πάσχοντες Έλληνες.

Δηλώνω επίσης ότι παύω να απαντώ και στα ηλεκτρονικά μηνύματα, που αφορούν απορίες, ερωτήσεις και διευκρινήσεις πάνω σε θέματα που άπτονται των ασθενειών και των συμπτωμάτων τους.

Η φιλοσοφία μου, η στάση ζωής μου και κυρίως η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός που επιδεικνύω τα τελευταία 30 χρόνια στο χώρο της υγείας, δε μου επιτρέπουν «ερασιτεχνισμούς», και κυρίως ανεύθυνη αντιμετώπιση από όσους παρερμηνεύουν τα λεγόμενα μου.

Αντιλαμβανόμενος πλήρως την ολοένα και περισσότερο αυξανόμενη τάση των Ελλήνων να «Πάρουν την Υγεία στα Χέρια τους», υπόσχομαι ότι πρώτος εγώ, θα είμαι αυτός που θα προσπαθήσω να σας «Χτυπήσω την Πόρτα» μέσω των ενημερωτικών άρθρων της προσωπικής μου ιστοσελίδας αλλά και κύρια μέσω των σχετικών συγγραμμάτων.

Υπόσχομαι επίσης ότι θα αφιερώσω το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην εκπαίδευση και στην ενημέρωση σας μέσω της ιστοσελίδας  μου www.spartacus.gr

 

Με απέραντη ευγνωμοσύνη και αγάπη,

Μαρινάκης Σπάρτακος
Φυσικοπαθητικός (N.D.)
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Personal Trainer
Συγγραφέας

Τα 10 Μυστικά Λιποδιάλυσης

Γιατί δεν Χάνεις Βάρος

Βάλε το email σου και κατέβασε τον οδηγό δωρεάν