Βασίλης Τζώρτζης

Οι συνταγές για τους χυμούς υπέροχες!!!

Γιώργος Δαμιανίδης

Το «Πιες στην υγειά σου» είναι να το “πιείς στο ποτήρι”!

Αγαπητέ φίλε Σπάρτακε,

Σας ευχαριστώ που μου στείλατε το ebook «Πιες στην υγειά σου».

Κάθε φορά που ξεφυλλίζω και διαβάζω ένα από τα βιβλία σου και ενημερώνομαι, με όλα αυτά τα εντυπωσιακά και με τις ωραίες φωτογραφίες που μας παρουσιάζεις, παίρνω περισσότερο κουράγιο και ελπίδα.

Δεν ζω πλέον στην τύχη.

Αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο που δεν αποφεύγει να χρησιμοποιεί το νου του, που με τόση σοφία μας χάρισε ο μεγάλος Δημιουργός μας. Το μυαλό που μόνο ο άνθρωπος διαθέτει από όλα τα όντα της γης.

Τριάντα χρόνια με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, νοσοκομεία -κάθε τόσο- και με τα φάρμακά τους έχανα όλο και περισσότερο τις ελπίδες μου. Μέχρι που έμαθα πριν από 15 χρόνια ότι υπάρχει ελπίδα με την επιστροφή στη φύση.

Αλλά τώρα φίλε Σπάρτακε, με το «Πιες στην υγειά σου» και αφού δοκίμασα τις τόσο ωραίες και θαυματουργές συνταγές σου, σε ένα συμπέρασμα κατέληξα: “Εν οίδα ότι ουδέν οίδα”.

Σας εύχομαι καλό κουράγιο και δύναμη, γιατί είστε η μόνη ελπίδα για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο που βασανίζεται να βρει την υγεία του.

Ευχαριστώ και πάλι για όλα και -πάνω απ’ όλα- για την ανθρωπιά σας, είδος σπάνιο για την εποχή μας.

Αντώνης Βάρκας

Δεν ζω πλέον στην τύχη.

Σπάρτακε έχω πάρει μαζί με το φίλο μου Χ. Δημήτρη το εξαιρετικό ηλεκτρονικό βιβλίο σου (πήραμε 2) – «Πιες στην υγειά σου»… Είμαι εντυπωσιασμένος, τι να πω… Εικόνες να τις πιείς στο ποτήρι!… Μόνο κοιτάζοντας τις θέλεις να κάνεις χυμό! Οι συνταγές μία και μία, τέλειες!!! Ευχαριστούμε από καρδιάς Σπάρτακε για αυτό το υπέροχο βιβλίο που μας χάρισες! Μας άρεσε τόσο πολύ που το τυπώσαμε σε χαρτί και το δέσαμε και το συμβουλευόμαστε συνεχώς! Φιλιά πολλά από Θεσσαλονίκη!

Κεβρεκίδης Παναγιώτης

Είμαι εντυπωσιασμένος, τι να πω…

Οι προσπάθειες μου για να κόψω το κάπνισμα άπειρες και όλες από Δευτέρα. Με σταματούσε το στερητικό σύνδρομο, η ήπια κατάθλιψη, τα τσακισμένα νεύρα και η αϋπνίες από την διακοπή και ολίγον οι κενώσεις… Πήρα τη κατάσταση στα χέρια μου. Άκρως αλκαλική διατροφή και κοκτέιλ χυμών. Ξεκίνησα το πρωί με τον χυμό «ιπτάμενο πιλότο», αποτοξινωτικός λίγο νικοτίνη η πιπερίτσα και αίσθημα ευεξίας άμεσα και το βράδυ τον χυμό «Αρντάν» εναλλάξ, για βαθύ ύπνο και καταπολέμηση νεύρων. Πλέον ανήκω στους μη καπνιστές 7 μήνες με πολύ, πολύ εύκολη μετάβαση 3 ημέρες τα ζόρια!

Σπάρτακε σε ευχαριστώ! Μου ξαναέσωσες τη ζωή!

Αλέξανδρος

Έκοψα το κάπνισμα ala Spartacus!

Κύριε Μαρινάκη, το ebook σας “Πιες στην υγειά σου”, είναι ενδιαφέρον, αρκετά περιεκτικό, και πολύ ξεκούραστο στην ανάγνωση του. Συγχαρητήρια για το συνολικό έργο σας (ήτοι βιβλία, βίντεο, αναφορές, κλπ.), το οποίο συμβάλει τα μέγιστα στην αναδόμηση της υγείας των ανθρώπων.

Φραγκονικολάκης Εμμανουήλ

Πολύ ξεκούραστο στην ανάγνωση του