Σπάρτακε καλησπέρα,

Είμαι ο Σταματίου Χαράλαμπος είμαι 22 ετών και είμαι από Αυλίδα, πάνε 4-5 χρόνια από τότε που σε πρωτοείδα στα βιντεάκια στο youtube, από τα πρώτα κιόλας βίντεο κατάλαβα ότι είσαι κάτι διαφορετικό από όλους τους άλλους, ως νέος τότε στο χώρο του αθλητισμού ήμουν κάτι παραπάνω από μπερδεμένος για το τι είναι σωστό και τι λάθος, δεν μπορούσα για κανένα λόγο να φιλτράρω κάτι τέτοιο, όπως καταλαβαίνεις πήρα το ρίσκο να δοκιμάσω τα όσα δίδασκες και έκανες πράξη, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό γιατί σε βρήκα σχετικά γρήγορα, γιατί είχε πάει ήδη ένας χρόνος ίσως και 2 ψάχνοντας από δω και από κει! Το καλό με εμένα ήταν και είναι ότι δεν τα παρατάω σχεδόν ποτέ έτσι εύκολα!

Έτσι ένα απόγευμα σε βρήκα τυχαία από ένα βίντεο που έχεις κάνει με ένα γιλέκο που μπορούσες να του βάλεις πρόσθετο βάρος, από αυτό το βιντεάκι και έπειτα μέσα σε μια μέρα είχα δει σχεδόν όλα τα βίντεο σου στο Rocine να φανταστείς ήμουν τόσο παθιασμένος με το ότι βρήκα τόσες όμορφες και απλές πληροφορίες, που είχα πάρει χαρτί και στυλό και έγραφα κανονικά τα όσα έλεγες μέσα στα βίντεο ώστε να τα μαθαίνω και να μην τα ξεχάσω ποτέ, ακόμα τα έχω τα χαρτιά και ανατρέχω όταν νομίζω ότι έχω ξεχάσει κάτι, μετά ανακάλυψα το site σου οπού με τον ίδιο ζήλο διάβαζα τα υπέροχα άρθρα και όπως πάντα με το τετράδιο μου να σημειώνω τα πάντα, η αλήθεια είναι ότι μου πήρε μέρες να τα γράψω όλα αυτά, αλλά το καλό ήταν ότι και αν διάβαζα την επόμενη κιόλας μέρα αν ήταν εφικτό το έκανα πράξη, είχα τρελαθεί, ήξερα ότι είχα βρει θησαυρό!

Μετά από μέρες που τελείωσα με τα άρθρα και βλέποντας τρομερά αποτελέσματα από την διατροφή τον τρόπο ζωής μου την άθληση μου την πνευματικότητα μου, τα πάντα μου γενικά, είπα να πάρω και τα βιβλία σου το οποίο το είχα αποφύγει τόσο καιρό λόγο μιας σχετικά κακής οικονομικής κατάστασης που είχα εγώ και η οικογένεια μου! Τελικά ένα-ένα τα βιβλία άρχισαν να έρχονται στα χέρια μου πάντα με τον στυλό δίπλα μου για να σημειώνω και να τσεκάρω κάποια ιδιαίτερα  σημεία, εκεί και αν είχα πάθει εθισμό, ήταν όλα εξαιρετικά ένα προς ένα, ήταν έτσι όπως τα φανταζόμουν!

Είχα καταφέρει χάρη σε σένα να θεραπεύσω ένα τρομερό πρόβλημα  δυσκοιλιότητας που είχα, εκεί που επισκεπτόμουν την τουαλέτα 4-9 μέρες έφτασα στο τωρινό επίπεδο του 3 φορές την μέρα σχεδόν μετά από κάθε γεύμα! Φανταστική αλλαγή που για αυτήν σε ευγνωμονώ κάθε μέρα γιατί είχα περάσει απίστευτα δύσκολα με αυτό το πρόβλημα!

Όσο για το κομμάτι της προπόνησης, ένα σου λέω το νέο σου βιβλίο και ο Igor με έσωσε, αυτό το πρόγραμμα του Πολωνού αρσιβαρίστα είναι ότι καλύτερο έχω κάνει τα τελευταία 5 χρόνια, εδώ και ενάμιση χρόνο που το ακολουθώ μόνο θετικά έχω δει, μερικά από αυτά; +30 κιλά σωματικού βάρους από 65 κιλά σκελετός με ύψος 1,86 με έκανε έναν άνθρωπο 95 κιλά περίπου μέσα σε 7-8 μήνες, φυσικά είναι και λίπος μέσα σε αυτά αλλά όχι μεγάλο ποσοστό, όσο για τα νούμερα στο γυμναστήριο, άρσεις θανάτου από 115kg σε 150kg μέσα σε 5 μήνες, κάθισμα από 105kg σε 130kg πάλι στον ίδιο χρόνο, και από πάγκα 50kg στα 80kg, απλά μεταμόρφωση, και δεν φαντάζομαι καν που μπορώ να φτάσω!

Τέλος με την βοήθεια σου έκανα και μερικές από τις καλύτερες επενδύσεις στην ζωή μου, τον αποχυμωτή Green Star Elite τα βιβλία και περιοδικά σου, ένα μπλέντερ την tribest και τέλος το προσωπικό γυμναστήριο το “δεύτερο” γιατί το πρώτο και καλύτερο το έχουμε συνέχεια πάνω μας όπως έχεις τονίσει και εσύ πολλές φορές!

Σπάρτακε το ευχαριστώ είναι λίγο μπορεί να μην με ξέρεις ούτε εγώ να σε έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά, πράγμα που σίγουρα κάποτε θα ήθελα, αλλά κάθε μέρα εδώ και 5 χρόνια είσαι ο προσωπικός μου προπονητής σε όλα τα επίπεδα! Εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να καταφέρεις και να κάνεις πράξη όλα σου τα όνειρα!

 

Ο “ΑΘΛΗΤΗΣ ” ΣΟΥ

ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ