Καλησπέρα Σπάρτακε και Διονυσία,

Διάβασα το κείμενο για τους καρκινικούς δείκτες (όχι ότι δεν έχω αντιληφθεί τι συμβαίνει με τα νοσοκομεία – Θανατοκομεία και τους γιατρούς) και την εκ βάθους αποκαλυπτική κατάθεση ψυχής του συνανθρώπου μας.
Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για ότι κάνατε στους ανθρώπους αυτούς.

Έχω αγοράσει το βιβλίο σου τρεις φορές το έχω κάνει δώρο σε συγγενείς μου και ενημερώνομαι καθημερινά από την σελίδα σου.

Δεν ξέρεις τι έχω σκεφτεί να κάνω ώστε να σε γνωρίσουν και άλλοι πολλοί άνθρωποι (εκτός από τις αναρτήσεις που κάνω κάθε τόσο για τα θέματα που μας δείχνεις στο facebook μου). Ήθελα να τυπώσω την σελίδα σου σε φυλλάδια, μαζί με κάποιο ενημερωτικό σου κείμενο και να το μοιράζω στον κόσμο – στα αυτοκίνητα έτσι απλόχερα – για να σε γνωρίσουν ΌΛΟΙ!

Βέβαια δεν έχω κάνει ακόμα κάτι τέτοιο διότι δεν έχω την άδεια σου (ακόμα) και διότι δεν έχω ετοιμαστεί ακόμα για αυτό.

Είχα πρόβλημα με το στομάχι μου εδώ και 3 χρόνια, μου δίνανε Biona – gaviskon – Maalox και τόσα άλλα.
Μου λέγανε για δαχτυλίδι στο άνω μέρος του στομάχου για να μην έχει επιστροφή το φαγητό.

Με τους χυμούς και με προσοχή στην διατροφή μου έγινα καλά.

Κάθε πρωί είχα συνεχόμενα φτερνίσματα και πολύ βλέννα από την μύτη, μα πάρα πολύ. Πίστευα ότι μάλλον είναι φυσικό και ότι με τον τρόπο αυτό ο οργανισμός καθάριζε. Έλα όμως που έφταιγε η πρωινή μου διατροφή με πολλά – πολλά διάφορα ένα σωρό τρόφιμα.

Όταν σε γνώρισα και άλλαξα την διατροφή μου ΟΠΩΣ ακριβώς μας έχεις αναφέρει στα video σου, ΣΩΘΗΚΑ και καθάρισα και σταμάτησε το πρωινό φτέρνισμα μόνο του και ΟΧΙ με τα xozal που μου είχαν δώσει οι γιατροί!

Σώθηκα και το οφείλω σε εσένα. Δεν ξέρω πως να στο ανταποδώσω μάλλον ξέρω και θα το κάνω μόλις είμαι σε θέση.
Όλες τις ευχές μου να έχεις.
Ευχαριστούμε πολύ για όλα.

Μετά τιμής
Δαλέζιος Αντώνης