Η ετήσια «Συνδρομή 2020» αφορά τα 6 τεύχη (Νο6 έως και Νο11) που θα κυκλοφορήσουν εντός του 2020 σε διμηνιαία βάση, αρχής γενομένης τον Ιανουάριο (και στη συνέχεια, τον Μάρτιο, Μάιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο).

Ανεξαρτήτως της χρονικής στιγμής της αγοράς της ετήσιας «Συνδρομής 2020» (π.χ. στη μέση του έτους), οι αναγνώστες θα λαμβάνουν όλα τα προηγούμενα τεύχη του 2020 μαζί με το τρέχον τεύχος που κυκλοφορεί την περίοδο που έγιναν συνδρομητές.

Για το εξωτερικό, δεν υπάρχει δυνατότητα συνδρομής.

Το περιοδικό θα κυκλοφορεί εντός του πρώτου 15ήμερου του εκάστοτε μήνα κυκλοφορίας του και θα αποστέλλεται με σειρά προτεραιότητας στους συνδρομητές του.

Η αποστολή γίνεται με ACS. Σε κάθε περίπτωση μη παραλαβής ενός τεύχους και επακόλουθης επιστροφής του από την εταιρεία μεταφοράς, το συγκεκριμένο τεύχος θα αποστέλλεται μαζί με το επόμενο τεύχος.

Η αποστολή θα γίνεται στη διεύθυνση που καταχωρήθηκε κατά την αγορά της συνδρομής, για οποιαδήποτε αλλαγή διεύθυνσης, οι συνδρομητές θα πρέπει να μας ενημερώνουν εγκαίρως.

Δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της ετήσιας «Συνδρομής 2020», ούτε επιστροφής χρημάτων εφόσον γίνει η συνδρομή.

Μόνο στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο καταστεί αδύνατη η κυκλοφορία των 6 προγραμματισμένων τευχών του 2020, θα επιστραφεί εκείνο το μέρος των χρημάτων που αναλογεί στα τεύχη που δεν κυκλοφόρησαν.

Η ετήσια «Συνδρομή 2020» δεν ανανεώνεται αυτόματα στο επόμενο έτος.

close

Τα 10 Μυστικά Λιποδιάλυσης

Γιατί δεν Χάνεις Βάρος

Βάλε το email σου και κατέβασε τον οδηγό δωρεάν