Για αυτή την συνταγή θα χρειαστείς:
• 2 βολβούς παντζαριού
• 3 – 4 κόκκινα ρεπάνια
• 1 – 2 μπουκέτα κουνουπιδιού
• 1 αβοκάντο
• 1 λεμόνι
• 1 – 2 κ.σ. αλεσμένο λιναρόσπορο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Τρίψτε στον ψιλό τρίφτη τα μπουκέτα κουνουπιδιού, τα ρεπάνια και τους βολβούς από παντζάρι.
• Σερβίρετε σε μια ωραία σαλατιέρα.
• Κόψτε το αβοκάντο σε κύβους και ρίξτε το στην σαλάτα.
• Στύψτε το λεμόνι και ρίξτε το πάνω από την σαλάτα.
• Προσθέστε και τον αλεσμένο λιναρόσπορο.
Εύκολη και γρήγορη η ωμή παντζαροσαλάτα!
Πλούσια σε Αντιοξειδωτικά και σε Ω3 (λιναρόσπορος).
Μερίδες 1