Χυμός Ρόδι – Σταφύλι

Για αυτή την συνταγή θα χρειαστείς: • 2 ρόδια • 1 μεγάλο τσαμπί σταφύλι “φράουλα” (με κουκούτσι)     ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1. Πρώτα καθαρίστε το ρόδι από την εξωτερική του φλούδα & το εσωτερικό άσπρο περίβλημα του. 2. Αποχυμώστε εναλλάξ (ρόδι – σταφύλι). Το καλύτερο φθινοπωρινό πρωινό ρόφημα!       Σημαντική Υπενθύμιση Το άρθρο αυτό όπως και…

Λεπτομέρειες

Χορτοφαγικά Τάκος με Σουκρούτ

Για αυτή την συνταγή θα χρειαστείς: • 1 καρδιά μαρουλιού • 1 μεγάλο Καρότο • 1 μεγάλη Τομάτα ή λίγα τοματίνια • 1 Αβοκάντο   ΓΕΜΙΣΗ • 1 μικρή Τομάτα • 1 χούφτα μακαντάμια • 1 Αβοκάντο • 1 Λεμόνι (χυμό) • Ρίγανη (προαιρετικό) • Θρούμπι (προαιρετικό)   ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ Σουκρούτ (ξινολάχανο) Αβοκάντο Τριμμένο καρότο Τοματίνια  …

Λεπτομέρειες

Χιονισμένα Μακαρόνια Κολοκυθιού

Για αυτή την συνταγή θα χρειαστείς: • 2 – 3 μέτρια κολοκυθάκια • ¼ Κουνουπίδι (αντί για κεφαλοτύρι)   ΝΤΡEΣΙΝΓΚ • 1 κόκκινη πιπεριά • 1 μέτρια τομάτα • 1 χούφτα κουκουναρόσπορο • 1 Λεμόνι • 1 Αβοκάντο   ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1. Περάστε τα κολοκυθάκια από το spiralizer και έπειτα ατμοβράστε τα για 10 – 15…

Λεπτομέρειες

Μαρουλοσαλάτα με τριμμένο καρότο

Για αυτή την συνταγή θα χρειαστείς: • 1 καρδιά μαρουλιού • 2 μεγάλα Καρότα • 1 Κρεμμύδι ξερό ή 2 φρέσκα κρεμμυδάκια   ΝΤΡEΣΙΝΓΚ • 1 χούφτα Κουκουναρόσπορο ή κάσιους • 1 λεμόνι (χυμό) • 1 αγγουράκι ή 4 κ.σ. νερό (πηγής ή εμφιαλωμένο) • 1 Αβοκάντο • 1 κ.γ. Ρίγανη • 1 κ.γ. θρούμπι…

Λεπτομέρειες

Χυμός Νέκταρ

Για αυτή την συνταγή θα χρειαστείς: • 1 μεγάλο τσαμπί σταφύλι μαύρο (με κουκούτσι)     ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1. Αποχυμώστε το σταφύλι. Φοβερός!     Σημαντική Υπενθύμιση Το άρθρο αυτό όπως και όλα τα γραφόμενα της ιστοσελίδας, δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν θεραπεία, ούτε την πρόθεση να αντικαταστήσουν τυχόν ιατρική συμβουλή ή ιατρική οδηγία. Δεν είμαι…

Λεπτομέρειες

Γλυκοπατάτα με τριμμένο καρότο

Για αυτή την συνταγή θα χρειαστείς: • 2 Καρότα • 1 μεγάλη Γλυκοπατάτα • 1 Κρεμμύδι ξερό • 2 σκελίδες Σκόρδο • Μια Καρδιά μαρουλιού • 1 κ.σ. λάδι καρύδας ή λινέλαιο • 1 αβοκάντο (προαιρετικό)   ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1. Ψήστε τη γλυκοπατάτα στο φούρνο στους 180°C. 2. Αφού ξεφλουδίσετε την πατάτα, λιώστε την με ένα…

Λεπτομέρειες