Για αυτή την συνταγή θα χρειαστείς:
• 1 μεγάλο άσπρο ρεπάνι
• 3 – 4 καρότα
• 1 τομάτα
• 1/2 αβοκάντο
• 50γρ. αμύγδαλα (μουσκεμένα & αποφλοιωμένα)
• ½ λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τρίψτε το ρεπάνι και τα καρότα στον ψιλό τρίφτη ή πολτοποιήστε τα σε ένα μούλτι (μην βάλετε όλα τα καρότα και το ρεπάνι, αφήστε μερικά για το ντρέσινγκ).
- Ντρέσινγκ: Προσθέστε σε ένα μπλέντερ τα καρότα & το ρεπάνι που περίσσεψαν, ½ τομάτα, το αβοκάντο, τα αμύγδαλα και το χυμό λεμονιού.
- Ρίξτε το ντρέσινγκ πάνω από τα τριμμένα λαχανικά και ανακατέψτε.
Διακοσμείστε με ½ τομάτα, φύλλα μαρουλιού και αμύγδαλα.