Για αυτή την συνταγή θα χρειαστείς:
• 1 μικρό κουνουπίδι
• 3 – 4 καρότα
• ½ μεγάλο άσπρο ρεπάνι
• 1/2 αβοκάντο
• 100ml φρέσκο, σπιτικό αμυγδαλόγαλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Τρίψτε το κουνουπίδι, τα καρότα και το ρεπάνι στον ψιλό τρίφτη.
2. Μαλάξτε για 1 – 2 λεπτά όλα τα συστατικά με το χέρι.
3. Ντρέσινγκ: χτυπήστε το αβοκάντο μαζί με το αμυγδαλόγαλο σε ένα μούλτι.
4. Ρίξτε το ντρέσινγκ πάνω από τα τριμμένα λαχανικά.
Ανακατέψτε όλα τα υλικά της σαλάτας.