Οι μέθοδοι άσκησης και διατροφής που περιγράφονται και αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα βασίζονται στην εκπαίδευση, στις προσωπικές εμπειρίες και τις έρευνες μου. Επειδή κάθε άτομο και κάθε κατάσταση είναι ξεχωριστή και μοναδική, συμβουλεύω τον χρήστη – αναγνώστη να συζητήσει με έναν ιατρό, κατά προτίμηση κάποιον που να γνωρίζει και να εφαρμόζει την Φυσική Θεραπευτική (Naturopathy), πριν χρησιμοποιήσει κάποια από αυτές τις μεθόδους, αν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το αν είναι κατάλληλη για την περίπτωση του.

Δεν υποστηρίζω την αποκλειστική εφαρμογή οποιασδήποτε συγκεκριμένης δίαιτας ή οποιουδήποτε προγράμματος άσκησης. Πιστεύω όμως, ότι οι πληροφορίες που υπάρχουν σε αυτή την ιστοσελίδα πρέπει να είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Επειδή στον τομέα της υγείας υπάρχουνε πάντα κάποιοι κίνδυνοι από παρερμηνεία ή κακή εφαρμογή των όσων προτείνονται, δηλώνω ότι δεν είμαι υπεύθυνος για οποιαδήποτε αρνητικά αποτελέσματα ή συνέπειες που μπορεί να εμφανιστούν και τυχόν αποδοθούν στην εφαρμογή των συμβουλών, των παρασκευασμάτων ή των μεθόδων που περιγράφω.

Παρακαλώ μη χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, εάν δεν είστε διατεθειμένοι να πάρετε την υγεία στα χέρια σας. Πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε από τις πληροφορίες, ζητήστε τη συμβουλή ενός ιατρού και ενός διαιτολόγου ή διατροφολόγου.

Το να ζητήσετε μια δεύτερη ή και μια τρίτη γνώμη, πριν αποφασίσετε για οτιδήποτε, είναι ένδειξη σύνεσης και όχι δειλίας.

 

Με υπευθυνότητα,

 

Μαρινάκης Σπάρτακος

Φυσικοπαθητικός (N.D.)

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Personal Trainer

Συγγραφέας

Τα 10 Μυστικά Λιποδιάλυσης

Γιατί δεν Χάνεις Βάρος

Βάλε το email σου και κατέβασε τον οδηγό δωρεάν