– Θεέ μου, καθοδήγησέ με στη δια βίου αναζήτηση της αλήθειας, με σκοπό τη δική μου πνευματική εξέλιξη, αλλά και τη βελτίωση της υγείας των συνανθρώπων μου.

– Θεέ μου, βοήθησέ με, ώστε να μπορέσω, ως θεραπευτής και δάσκαλος, να χρησιμοποιήσω όλα τα χαρίσματα και τις ικανότητές μου για εμένα και τους συνανθρώπους μου.

– Επίτρεψέ μου να διακρίνω και να βιώσω κάθε πληροφορία ή ενέργεια για το καλό το δικό μου και των συνανθρώπων μου.

– Βοήθησε με να διδαχθώ όσα περισσότερα μπορώ, με σκοπό να εξελιχθώ ως άνθρωπος, εμπλουτίζοντας την πείρα και τη σοφία μου.

– Θεέ μου, κατεύθυνέ με, πάντα, σε όσους, πραγματικά, χρειάζονται τη βοήθειά μου και είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν τα όσα τους συστήσω.

– Θεέ μου, βοήθησέ με να συγχωρώ όσους άθελά τους με πληγώνουν, αποδεχόμενος ότι κανένας δεν είναι τέλειος.

– Βοήθησέ με να μην κρίνω, ούτε να κατακρίνω άλλους για πράγματα τα οποία δε θέλουν να αλλάξουν.

– Βοήθησέ με να αποδεχτώ το γεγονός ότι δεν μπορώ να βοηθήσω τους πάντες και ότι μερικοί συνάνθρωποί μου δεν επιθυμούν, πραγματικά, να είναι υγιείς.

– Θεέ μου, σε παρακαλώ, προστάτευε εμένα και όλους τους αγαπημένους μου συγγενείς και φίλους, καθώς, επίσης, και όσους αξίζουν την προστασία σου.

– Θεέ μου, βοήθησέ με να παραμείνω πάντα ευαίσθητος και τρυφερός, δίνοντας τον καλύτερο, πάντα, εαυτό μου στην υπηρεσία των συνανθρώπων μου.

– Σε παρακαλώ, προστάτεψέ με από τα κακεντρεχή σχόλια, από το φθόνο, τη ζήλεια, το μίσος και την κακία των συνανθρώπων μου.

– Σε παρακαλώ, κράτησέ με μακριά από οποιαδήποτε αρνητική αύρα και ενέργεια.

– Σε παρακαλώ, βοήθησέ με να ζω πάντα στο παρόν, βάσει της δικής μου φιλοσοφίας και με σεβασμό στους αναλλοίωτους συμπαντικούς σου νόμους.

– Βοήθησέ με να θυμάμαι πάντα να διαθέτω χρόνο για τον εαυτό μου και να απολαμβάνω ό,τι ΕΣΥ μου φέρνεις στη ζωή.

– Βοήθησέ με να παραμείνω ευτυχισμένος και υγιής, χωρίς να εξαντλούμαι υπηρετώντας τους άλλους.

– Θεέ μου, εάν κάτι ξέχασα να αναφέρω, φρόντισε να μου το φανερώσεις μέσω του ενστίκτου, της διδαχής ή μέσω της εμπειρίας.

Θεέ μου, Σε ευχαριστώ και Σε ευγνωμονώ για ΟΛΑ!

Σπάρτακος

close

Τα 10 Μυστικά Λιποδιάλυσης

Γιατί δεν Χάνεις Βάρος

Βάλε το email σου και κατέβασε τον οδηγό δωρεάν