– Θεέ μου, καθοδήγησέ με στη δια βίου αναζήτηση της αλήθειας, με σκοπό τη δική μου πνευματική εξέλιξη, αλλά και τη βελτίωση της υγείας των συνανθρώπων μου.

– Θεέ μου, βοήθησέ με, ώστε να μπορέσω, ως θεραπευτής και δάσκαλος, να χρησιμοποιήσω όλα τα χαρίσματα και τις ικανότητές μου για εμένα και τους συνανθρώπους μου.

– Επίτρεψέ μου να διακρίνω και να βιώσω κάθε πληροφορία ή ενέργεια για το καλό το δικό μου και των συνανθρώπων μου.

– Βοήθησε με να διδαχθώ όσα περισσότερα μπορώ, με σκοπό να εξελιχθώ ως άνθρωπος, εμπλουτίζοντας την πείρα και τη σοφία μου.

– Θεέ μου, κατεύθυνέ με, πάντα, σε όσους, πραγματικά, χρειάζονται τη βοήθειά μου και είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν τα όσα τους συστήσω.

– Θεέ μου, βοήθησέ με να συγχωρώ όσους άθελά τους με πληγώνουν, αποδεχόμενος ότι κανένας δεν είναι τέλειος.

– Βοήθησέ με να μην κρίνω, ούτε να κατακρίνω άλλους για πράγματα τα οποία δε θέλουν να αλλάξουν.

– Βοήθησέ με να αποδεχτώ το γεγονός ότι δεν μπορώ να βοηθήσω τους πάντες και ότι μερικοί συνάνθρωποί μου δεν επιθυμούν, πραγματικά, να είναι υγιείς.

– Θεέ μου, σε παρακαλώ, προστάτευε εμένα και όλους τους αγαπημένους μου συγγενείς και φίλους, καθώς, επίσης, και όσους αξίζουν την προστασία σου.

– Θεέ μου, βοήθησέ με να παραμείνω πάντα ευαίσθητος και τρυφερός, δίνοντας τον καλύτερο, πάντα, εαυτό μου στην υπηρεσία των συνανθρώπων μου.

– Σε παρακαλώ, προστάτεψέ με από τα κακεντρεχή σχόλια, από το φθόνο, τη ζήλεια, το μίσος και την κακία των συνανθρώπων μου.

– Σε παρακαλώ, κράτησέ με μακριά από οποιαδήποτε αρνητική αύρα και ενέργεια.

– Σε παρακαλώ, βοήθησέ με να ζω πάντα στο παρόν, βάσει της δικής μου φιλοσοφίας και με σεβασμό στους αναλλοίωτους συμπαντικούς σου νόμους.

– Βοήθησέ με να θυμάμαι πάντα να διαθέτω χρόνο για τον εαυτό μου και να απολαμβάνω ό,τι ΕΣΥ μου φέρνεις στη ζωή.

– Βοήθησέ με να παραμείνω ευτυχισμένος και υγιής, χωρίς να εξαντλούμαι υπηρετώντας τους άλλους.

– Θεέ μου, εάν κάτι ξέχασα να αναφέρω, φρόντισε να μου το φανερώσεις μέσω του ενστίκτου, της διδαχής ή μέσω της εμπειρίας.

Θεέ μου, Σε ευχαριστώ και Σε ευγνωμονώ για ΟΛΑ!

Σπάρτακος

Τα 10 Μυστικά Λιποδιάλυσης

Γιατί δεν Χάνεις Βάρος

Βάλε το email σου και κατέβασε τον οδηγό δωρεάν