Το βιβλίο “Δράσε Τώρα” είναι καταπληκτικό!
Γεώργιος Τσακαλούδης

Σπάρτακε, αγόρασα το βιβλίο “Δράσε Τώρα” που μου είχες προτείνει πριν αρκετό καιρό και οφείλω να ομολογήσω πως είναι καταπληκτικό. Είναι καθαρά πρακτικό βιβλίο με άμεσα αποτελέσματα. Ο τρόπος που γράφεις είναι πολύ απλός και κατανοητός και η ανάγνωση των βιβλίων σου είναι πολύ ευχάριστη. Βάλσαμο όχι μόνο για το σώμα αλλά και για την ψυχή. Επίσης έχω αγοράσει και το ηλεκτρονικό βιβλίο σου “Άρτιον 2” και έχω έναν μήνα που άρχισα να εφαρμόζω τις συμβουλές σου.

Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για το έργο σου!

Σε ευχαριστώ πολύ.

 

Με Εκτίμηση
Τσακαλούδης Γεώργιος

Έχω γίνει άλλος άνθρωπος!
Ιωάννης Πάνος

Μας άνοιξες τα μάτια!

Σε παρακολουθώ αρκετό καιρό… πήρα ένα από τα βιβλία σου ” ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΝ ΧΥΜΩΝ”. Ένα έχω να πω, μου έχει αλλάξει η ζωή. Έπρεπε να κολλήσω κορονοϊό για να αρχίσω να κάνω όλα αυτά που γράφεις. Έχω γίνει άλλος άνθρωπος και νιώθω ότι μπορώ να πάω ακόμη καλύτερα. Ο Θεός να’ σαι ευλογεί..

Ιωάννης Πάνος

Έχω ξετρελαθεί με το βιβλίο σας!
Σοφία Σχίζα

Κύριε Μαρινάκη, έχω ξετρελαθεί με το βιβλίο σας “Το  θαύμα των Χυμών”. Εννοείται ότι κάθε μέρα πίνω χυμούς και ψωνίζω, που δεν το έκανα ποτέ σε βιολογική αγορά.

Ο Θεός να σας έχει πάντα καλά!

Σοφία Σχίζα

Έχω αλλάξει ριζικά την ζωή μου!
Γιώργος Κούκος

Καλώς σε βρήκα Σπάρτακε!

Αν και σε παρακολουθώ από τότε που ανέβασες τα πρώτα σου βίντεο στο YouTube, άργησα να ακούσω τις συμβουλές σου. Δεν απογοητεύομαι όμως επειδή εδώ και λίγες μέρες κρατώ στα χέρια μου τα βιβλία σου και έχω πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα. Έχω αλλάξει ριζικά την ζωή μου και ήδη άρχισα να νιώθω όμορφα και να γεμίζω πάλι ενέργεια! Σου γράφω για να σου πω ότι κάνεις ένα μεγάλο έργο με την δουλειά σου και εύχομαι να σε ακολουθήσουν πάρα πολλοί άνθρωποι!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα!

Ο Θεός να σε φυλάει και να σου δίνει μέρες!

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη,

Γιώργος Κούκος

 

Ευχαριστούμε που μας δείχνετε τον δρόμο…
Γιώργος Λ.

Διαβάζω προσεκτικά πολλά από τα άρθρα σας και έχω αρκετά από τα βιβλία σας. Εντυπωσιάζομαι πραγματικά… Ακολουθήσαμε πιστά για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγου προβλήματος υγείας της συζύγου, το βιβλίο σας “Το Θαύμα των Χυμών”. Πραγματικά αλλάξαμε πολύ σε πολλά. Η έλλειψη χρόνου κάποιες φορές και η κούραση σε κάνουν να εγκαταλείπεις και να ξεχνάς κάποια πράγματα. Αντίθετα όταν συμβεί κάτι δυνατό που θα σε ξυπνήσει βρίσκουμε την δύναμη και πάλι και ξαναρχίζουμε από την αρχή! Ευχαριστούμε που μας δείχνετε τον δρόμο. Εμείς έχουμε μόνο να διαλέξουμε τη διαδρομή…

Γιώργος Λ.

 

 

Οι συμβουλές σου αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας!
Βασιλική Κωτσάκη

Σπάρτακε έχουμε αγοράσει όλα τα βιβλία σου, τα προγράμματα γυμναστικής και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είναι όλα καταπληκτικά!!! Οι συμβουλές σου εδώ και 7+ χρόνια, από τότε δηλαδή που σε βρήκαμε στο ΥouΤube αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας. Αποτελείς έμπνευση και  ορθό παράδειγμα για την οικογένειά μας με τη συνέπεια των λόγων και πράξεών σου και σε ευχαριστούμε πολύ για όλα παρόλο που δεν είχαμε την χαρά να σε γνωρίσουμε προσωπικά. Καλό Πάσχα και καλή δύναμη να συνεχίσεις την προσπάθειά σου να μεταδώσεις γνώση και έμπνευση στο ευρύ κοινό!!!!!

Με εκτίμηση Κωτσάκη Βασιλική

Σύνδρομο Ευερέθιστου εντέρου
Αικατερίνη Λυμτσιουλη

Κύριε Μαρινάκη,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου που πριν μερικά χρόνια με σώσατε με τη διατροφή σας από το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου που βασανιζόμουν και ενώ ο γιατρός μου είχε προτείνει να παίρνω πέντε χάπια κορτιζόνης τη μέρα. Ήμουνα πολύ τυχερή που σας ανακάλυψα! Να είστε πάντα καλά!

Λυμτσιουλη Αικατερίνη

Αντίο Φαγούρα…
Χαράλαμπος Μότσιος

 

Κύριε Μαρινάκη, Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας και με την ευκαιρία σας καταθέτω μια εμπειρία. Ο αδελφός μου είχε έντονη φαγούρα στο σώμα και ιδιαίτερα στα πόδια, τα είχε ματώσει από το ξύσιμο. Του πρότεινα να πιει χυμούς λαχανικών και φρούτων  και αποτοξίνωση  αλλά ποιος τα πιστεύει αυτά που λέτε… Πάει στο νοσοκομείο Α. Συγγρός χάπια, αλοιφές κορτιζονούχες, τα έκανε όλα αλλά η φαγούρα εκεί. Απελπισμένος μου λέει πάμε και επειδή δεν έχει πειθαρχία του έδινα 2 μήλα και ένα πορτοκάλι χυμό το πρωί και ένα το απόγευμα  και ένα τσάι αποξηραμένου ταραξάκου. Σε 10 ημέρες αντίο φαγούρα εδώ και ένα χρόνο. Να είστε πάντα καλά.

Χαράλαμπος Μότσιος

Από σκελετός…+30 κιλά
Χαράλαμπος Σταματίου

Σπάρτακε καλησπέρα,

Είμαι ο Σταματίου Χαράλαμπος είμαι 22 ετών και είμαι από Αυλίδα, πάνε 4-5 χρόνια από τότε που σε πρωτοείδα στα βιντεάκια στο youtube, από τα πρώτα κιόλας βίντεο κατάλαβα ότι είσαι κάτι διαφορετικό από όλους τους άλλους, ως νέος τότε στο χώρο του αθλητισμού ήμουν κάτι παραπάνω από μπερδεμένος για το τι είναι σωστό και τι λάθος, δεν μπορούσα για κανένα λόγο να φιλτράρω κάτι τέτοιο, όπως καταλαβαίνεις πήρα το ρίσκο να δοκιμάσω τα όσα δίδασκες και έκανες πράξη, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό γιατί σε βρήκα σχετικά γρήγορα, γιατί είχε πάει ήδη ένας χρόνος ίσως και 2 ψάχνοντας από δω και από κει! Το καλό με εμένα ήταν και είναι ότι δεν τα παρατάω σχεδόν ποτέ έτσι εύκολα!

Έτσι ένα απόγευμα σε βρήκα τυχαία από ένα βίντεο που έχεις κάνει με ένα γιλέκο που μπορούσες να του βάλεις πρόσθετο βάρος, από αυτό το βιντεάκι και έπειτα μέσα σε μια μέρα είχα δει σχεδόν όλα τα βίντεο σου στο Rocine να φανταστείς ήμουν τόσο παθιασμένος με το ότι βρήκα τόσες όμορφες και απλές πληροφορίες, που είχα πάρει χαρτί και στυλό και έγραφα κανονικά τα όσα έλεγες μέσα στα βίντεο ώστε να τα μαθαίνω και να μην τα ξεχάσω ποτέ, ακόμα τα έχω τα χαρτιά και ανατρέχω όταν νομίζω ότι έχω ξεχάσει κάτι, μετά ανακάλυψα το site σου οπού με τον ίδιο ζήλο διάβαζα τα υπέροχα άρθρα και όπως πάντα με το τετράδιο μου να σημειώνω τα πάντα, η αλήθεια είναι ότι μου πήρε μέρες να τα γράψω όλα αυτά, αλλά το καλό ήταν ότι και αν διάβαζα την επόμενη κιόλας μέρα αν ήταν εφικτό το έκανα πράξη, είχα τρελαθεί, ήξερα ότι είχα βρει θησαυρό!

Μετά από μέρες που τελείωσα με τα άρθρα και βλέποντας τρομερά αποτελέσματα από την διατροφή τον τρόπο ζωής μου την άθληση μου την πνευματικότητα μου, τα πάντα μου γενικά, είπα να πάρω και τα βιβλία σου το οποίο το είχα αποφύγει τόσο καιρό λόγο μιας σχετικά κακής οικονομικής κατάστασης που είχα εγώ και η οικογένεια μου! Τελικά ένα-ένα τα βιβλία άρχισαν να έρχονται στα χέρια μου πάντα με τον στυλό δίπλα μου για να σημειώνω και να τσεκάρω κάποια ιδιαίτερα  σημεία, εκεί και αν είχα πάθει εθισμό, ήταν όλα εξαιρετικά ένα προς ένα, ήταν έτσι όπως τα φανταζόμουν!

Είχα καταφέρει χάρη σε σένα να θεραπεύσω ένα τρομερό πρόβλημα  δυσκοιλιότητας που είχα, εκεί που επισκεπτόμουν την τουαλέτα 4-9 μέρες έφτασα στο τωρινό επίπεδο του 3 φορές την μέρα σχεδόν μετά από κάθε γεύμα! Φανταστική αλλαγή που για αυτήν σε ευγνωμονώ κάθε μέρα γιατί είχα περάσει απίστευτα δύσκολα με αυτό το πρόβλημα!

Όσο για το κομμάτι της προπόνησης, ένα σου λέω το νέο σου βιβλίο και ο Igor με έσωσε, αυτό το πρόγραμμα του Πολωνού αρσιβαρίστα είναι ότι καλύτερο έχω κάνει τα τελευταία 5 χρόνια, εδώ και ενάμιση χρόνο που το ακολουθώ μόνο θετικά έχω δει, μερικά από αυτά; +30 κιλά σωματικού βάρους από 65 κιλά σκελετός με ύψος 1,86 με έκανε έναν άνθρωπο 95 κιλά περίπου μέσα σε 7-8 μήνες, φυσικά είναι και λίπος μέσα σε αυτά αλλά όχι μεγάλο ποσοστό, όσο για τα νούμερα στο γυμναστήριο, άρσεις θανάτου από 115kg σε 150kg μέσα σε 5 μήνες, κάθισμα από 105kg σε 130kg πάλι στον ίδιο χρόνο, και από πάγκα 50kg στα 80kg, απλά μεταμόρφωση, και δεν φαντάζομαι καν που μπορώ να φτάσω!

Τέλος με την βοήθεια σου έκανα και μερικές από τις καλύτερες επενδύσεις στην ζωή μου, τον αποχυμωτή Green Star Elite τα βιβλία και περιοδικά σου, ένα μπλέντερ την tribest και τέλος το προσωπικό γυμναστήριο το “δεύτερο” γιατί το πρώτο και καλύτερο το έχουμε συνέχεια πάνω μας όπως έχεις τονίσει και εσύ πολλές φορές!

Σπάρτακε το ευχαριστώ είναι λίγο μπορεί να μην με ξέρεις ούτε εγώ να σε έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά, πράγμα που σίγουρα κάποτε θα ήθελα, αλλά κάθε μέρα εδώ και 5 χρόνια είσαι ο προσωπικός μου προπονητής σε όλα τα επίπεδα! Εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να καταφέρεις και να κάνεις πράξη όλα σου τα όνειρα!

 

Ο “ΑΘΛΗΤΗΣ ” ΣΟΥ

ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 

Έγινα καλύτερος Άνθρωπος
Ιορδάνης Π.

Ευχαριστώ πολύ αγαπημένε μου φίλε (επέτρεψε μου να σε λέω έτσι).

Σου χρωστάω πάρα πολλά και σε Αγαπώ με όλη μου την καρδιά.

Χάριν των συμβουλών σου έγινα καλύτερος Άνθρωπος. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που σε έβαλε στον δρόμο μου.

Επίσης χάρις των συμβουλών σου απέκτησα και τα υγιέστατα παιδάκια μου δίδυμα κιόλας.

Είσαι φάρος, μετά το Άρτιον έρχεσαι να συμπληρώσεις τις γνώσεις μας με αυτό το καταπληκτικό E-BOOK.

Ο Θεός να σας ευλογεί πάντοτε εσένα και την αγαπημένη μας Διονυσία και ο Άγιος Παΐσιος που γιορτάζει σήμερα να σας προστατεύει από κακόβουλους ανθρώπους.

Για πάντα ευγνώμων, Ιορδάνης.

Είναι εξαιρετικό!
Ηλίας Αρβανίτης

Σπάρτακε γεια σου,

Πήρα το βιβλίο σου “Το Θαύμα των Χυμών”, είναι εξαιρετικό.

Η γνώση που προσφέρεις στους Έλληνες, είναι ανεκτίμητη, συνέχισε έτσι.

 

Ηλίας Αρβανίτης

Παραγωγός  βιολογικού ελαιολάδο

Πύλος – Μεσσηνίας

Φτιάχνω κάθε μέρα Χυμούς!
Μιχάλης Λ.

Καλησπέρα Σπάρτακε,

Ευχαριστούμε πολύ γιατί μέσα από τα βιβλία σου και τα άρθρα σου έχουμε αλλάξει τον τρόπο σκέψης και διατροφής μας οικογενειακώς και σοβαρά προβλήματα υγείας μας έχουν αντιστραφεί. Η γυναίκα μου βλέποντας εμένα να φτιάχνω κάθε μέρα χυμούς και την ανέλπιστη ανάρρωση μου, δεν μπορεί μια μέρα χωρίς χυμό… 

Οι συνταγές για τους χυμούς υπέροχες!!!

Βασίλης Τζώρτζης

Το «Πιες στην υγειά σου» είναι να το “πιείς στο ποτήρι”!

Γιώργος Δαμιανίδης

Δεν ζω πλέον στην τύχη.

Αγαπητέ φίλε Σπάρτακε,

Σας ευχαριστώ που μου στείλατε το ebook «Πιες στην υγειά σου».

Κάθε φορά που ξεφυλλίζω και διαβάζω ένα από τα βιβλία σου και ενημερώνομαι, με όλα αυτά τα εντυπωσιακά και με τις ωραίες φωτογραφίες που μας παρουσιάζεις, παίρνω περισσότερο κουράγιο και ελπίδα.

Δεν ζω πλέον στην τύχη.

Αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο που δεν αποφεύγει να χρησιμοποιεί το νου του, που με τόση σοφία μας χάρισε ο μεγάλος Δημιουργός μας. Το μυαλό που μόνο ο άνθρωπος διαθέτει από όλα τα όντα της γης.

Τριάντα χρόνια με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, νοσοκομεία -κάθε τόσο- και με τα φάρμακά τους έχανα όλο και περισσότερο τις ελπίδες μου. Μέχρι που έμαθα πριν από 15 χρόνια ότι υπάρχει ελπίδα με την επιστροφή στη φύση.

Αλλά τώρα φίλε Σπάρτακε, με το «Πιες στην υγειά σου» και αφού δοκίμασα τις τόσο ωραίες και θαυματουργές συνταγές σου, σε ένα συμπέρασμα κατέληξα: “Εν οίδα ότι ουδέν οίδα”.

Σας εύχομαι καλό κουράγιο και δύναμη, γιατί είστε η μόνη ελπίδα για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο που βασανίζεται να βρει την υγεία του.

Ευχαριστώ και πάλι για όλα και -πάνω απ’ όλα- για την ανθρωπιά σας, είδος σπάνιο για την εποχή μας.

Αντώνης Βάρκας

Είμαι εντυπωσιασμένος, τι να πω…

Σπάρτακε έχω πάρει μαζί με το φίλο μου Χ. Δημήτρη το εξαιρετικό ηλεκτρονικό βιβλίο σου (πήραμε 2) – «Πιες στην υγειά σου»… Είμαι εντυπωσιασμένος, τι να πω… Εικόνες να τις πιείς στο ποτήρι!… Μόνο κοιτάζοντας τις θέλεις να κάνεις χυμό! Οι συνταγές μία και μία, τέλειες!!! Ευχαριστούμε από καρδιάς Σπάρτακε για αυτό το υπέροχο βιβλίο που μας χάρισες! Μας άρεσε τόσο πολύ που το τυπώσαμε σε χαρτί και το δέσαμε και το συμβουλευόμαστε συνεχώς! Φιλιά πολλά από Θεσσαλονίκη!

Κεβρεκίδης Παναγιώτης

Έκοψα το κάπνισμα ala Spartacus!

Οι προσπάθειες μου για να κόψω το κάπνισμα άπειρες και όλες από Δευτέρα. Με σταματούσε το στερητικό σύνδρομο, η ήπια κατάθλιψη, τα τσακισμένα νεύρα και η αϋπνίες από την διακοπή και ολίγον οι κενώσεις… Πήρα τη κατάσταση στα χέρια μου. Άκρως αλκαλική διατροφή και κοκτέιλ χυμών. Ξεκίνησα το πρωί με τον χυμό «ιπτάμενο πιλότο», αποτοξινωτικός λίγο νικοτίνη η πιπερίτσα και αίσθημα ευεξίας άμεσα και το βράδυ τον χυμό «Αρντάν» εναλλάξ, για βαθύ ύπνο και καταπολέμηση νεύρων. Πλέον ανήκω στους μη καπνιστές 7 μήνες με πολύ, πολύ εύκολη μετάβαση 3 ημέρες τα ζόρια!

Σπάρτακε σε ευχαριστώ! Μου ξαναέσωσες τη ζωή!

Αλέξανδρος

Πολύ ξεκούραστο στην ανάγνωση του

Κύριε Μαρινάκη, το ebook σας “Πιες στην υγειά σου”, είναι ενδιαφέρον, αρκετά περιεκτικό, και πολύ ξεκούραστο στην ανάγνωση του. Συγχαρητήρια για το συνολικό έργο σας (ήτοι βιβλία, βίντεο, αναφορές, κλπ.), το οποίο συμβάλει τα μέγιστα στην αναδόμηση της υγείας των ανθρώπων.

Φραγκονικολάκης Εμμανουήλ

Πολύ καλή δουλειά

Το έλαβα το βιβλίο και σε ευχαριστώ πολύ, το διάβασα όλο, πολύ καλή δουλειά, σύντομο και περιεκτικό…συνέχισε έτσι!

Natassa

Θα μας κάνεις Super Healthy

Σπάρτακε το βιβλίο με τους χυμούς είναι αν μου επιτρέπεις….. τζαμάάάάάάάτο!!! Μου αρέσει πάρα πολύ όπως επίσης και το ότι γράφεις και τις ιδιότητες του κάθε φρούτου και λαχανικού. Άντε να δούμε εσύ θα μας κάνεις Super Healthy.

Ανώνυμος

Οι συνταγές για τους χυμούς υπέροχες!!!

Βασίλης Τζώρτζης

Η υγεία είναι… νόστιμη!

Αυτό που λες στο ebook με τους χυμούς, ότι το αβοκάντο κάνει φοβερές πουτίγκες αν χτυπηθεί με κάποιον χυμό, πρέπει Σπάρτακε να το γράψεις με τεράστια γράμματα στο εξώφυλλο. Αδελφέ δεν είναι αστείο αυτό! Τ Ρ Ε Λ Α Θ Η Κ Α !! Τι γεύση είναι αυτή; ή το τρώω με το κουτάλι  ή το ρίχνω πάνω σε σαλάτα με μαϊντανό, άνηθο, μάραθο, δυόσμο, ρόκα, μαρούλι, καρότο, κρεμμύδι, ντομάτα…..!!! Θα καταργηθούν όλες οι σως των σουπερ μάρκετ αν βγει κάτι τέτοιο!! Να σαι καλά! “Η υγεία είναι… νόστιμη!

Σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα!

Σωτήρης

Απέφυγα το χειρουργείο…
Αλίκη

Θα ήθελα αρχικά να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες γνώσεις σου που μοιράζεσαι μαζί μας. Έχω βοηθηθεί πάρα πολύ από τότε που είδα το πρώτο σας βίντεο με τη Διονυσία, ήταν το Υδρόμελο θαρρώ και πρέπει να ήταν πριν 8 χρόνια. Η ζωή μου έχει αλλάξει από τότε σε όλα τα επίπεδα και κάθε μέρα προσπαθώ να κάνω και μια αλλαγή προς το καλύτερο πνευματικά και σωματικά. Να σου πω ότι έχω 2 κοίλες χαμηλά στην σπονδυλική στήλη και μου χτυπούσαν το ισχιακό νεύρο με αποτέλεσμα φρικτούς πόνους να μην μπορώ να σταθώ και να κουνηθώ και ήμουν για χειρουργείο. Και τότε ξεκίνησα αποτοξίνωση με φρούτα και κάποιες νηστείες 36 ώρες! Το αποτέλεσμα ήταν ότι έφυγε η φλεγμονή φυσικά, σταμάτησαν οι πόνοι και απέφυγα το χειρουργείο.

Σε ευχαριστώ όπως και να ‘χει για όλες τις γνώσεις και για όλα τα δώρα που μου έχεις μάθει να κάνω στον εαυτό μου.

 

Αγάπη και φώς,

Αλίκη 

Έχεις αλλάξει τη ζωή μου…
Κωνσταντίνος Ρ.

Σε ευχαριστώ για τις γνώσεις που έχεις δώσει όλο αυτό τον καιρό, έχεις αλλάξει τη ζωή μου ολοκληρωτικά σε όλα τα επίπεδα.

 

Έχασα 28 κιλά!
Ανώνυμος

 

Γεια σας κύριε Σπάρτακε,

Είμαι μαθητής 17 χρονών και αντιμετώπιζα προβλήματα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα παχυσαρκίας.

Η μητέρα μου έδειξε το site σας καθώς και το κανάλι σας στο YouTube και λέω … μωρέ λες … Ε λοιπόν ξεκίνησα την ανάγνωση των βιβλίων σας, να πίνω χυμούς να τρώω κατά βάση χορτοφαγικά να αθλούμαι συστηματικά ακολουθώντας τις συμβουλές σας. Η ζωή μου έχει αλλάξει έχασα 28 κιλά και νιώθω αλλαγμένος ολοκληρωτικά οπότε σας οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα.

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Συγχαρητήρια για το αξιέπαινο έργο σας!!!

 

Δεν χρειάστηκε να πιει κανένα φάρμακο…
Δήμητρα Τ.  

 

Καλημέρα κύριε Σπάρτακε,

Είμαι λάτρης της φιλοσοφίας σας.

Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει αρκετούς χυμούς από τις συνταγές σας και οι περισσότεροι ήταν όντως θαυματουργοί.

Τα βιβλία σας βρίσκονται στο πάγκο της κουζίνας  μου, είναι πλέον πιστοί καθοδηγητές στο έργο που κάνω για όλη την οικογένεια. 

Έχω μια κορούλα 2 ετών η οποία, πριν γεννήσω, μας ενημέρωσαν, ότι ίσως γεννηθεί με μια πάθηση που ονομάζεται “αιμοσφαιριοπάθεια” και την οποία υπάρχει πιθανότητα να κληρονομήσει λόγω των στίγμα Β που έχουμε με το σύζυγο μου.

Πριν γεννηθεί λοιπόν, ήθελα να εκπαιδευτώ  όσο πιο σωστά γίνεται, ώστε το παιδί μου να έχει τα καλύτερα εφόδια και τις καλύτερες πηγές διατροφής, για να είναι δυνατή και να ανταπεξέλθει στη ζωή της.

Έχω να σου πω, ότι ακολουθώ κατά γράμμα τις συμβουλές σου και δεν χρειάστηκε να πιει κανένα φάρμακο μέχρι τώρα, ούτε κάποιο ενισχυτικό για το ανοσοποιητικό της. 

Πολλοί γιατροί με συμβούλευαν να μην το πάρω σχολείο μέχρι τα τρία έτη, γιατί θα αρρωσταίνει συνέχεια και έχω να σας πω ότι είναι από τα παιδιά που δε λείπει συχνά από το σχολείο.

Νιώθω περήφανη μανούλα που κατάφερε να κάνει ότι δεν κάνουν όλοι.                                                                                        

Εσύ ήσουν η αιτία και σε ευχαριστώ πολύ γι αυτό…

Δήμητρα Τ.  

Διευθύντρια Ιδιωτικού Νηπιαγωγείου Λάρνακα, Κύπρου   

Άλλαξε η ζωή μου!
Κώστας Σ.

Σπάρτακε σε χαιρετώ,

Πραγματικά ευγνωμονώ το θεό που σας γνώρισα μέσα από τα βιβλία σας, εφάρμοσα κάποια πράγματα και πραγματικά άλλαξε η ζωή μου!!!

Tα δύο τελευταία χρόνια έλαβα μέρος στους μαραθώνιους της Αθήνας και μόνο με σαλάτες, φρούτα κ.λ.π. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την χαρά μου τερματίζοντας στο Καλλιμάρμαρο στάδιο και το ρολόι να γράφει 3.59.48!

Είναι φανταστικό να γυμνάζομαι μαζί σου!
Δήμητρα Νικολακοπούλου
Αγαπημένε μου Σπάρτακε καλησπέρα,
Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με την αγορά του ebook “ΑΡΤΙΟΝ” .
Ξεκίνησα την πρώτη μου προπόνηση προχθές και σήμερα είναι η δεύτερη. Είναι φανταστικό να γυμνάζομαι μαζί σου. Είναι εκπληκτικό. Κάνω προθέρμανση και αποθεραπεία μαζί σου ακούγοντας τα κύματα και βλέποντας τη θάλασσα πίσω σου… Γενικά γυμνάζομαι αλλά ήμουν σίγουρη ότι χρειάζομαι εσένα για να έχω το καλύτερο του εαυτού μου τώρα στα 43 μου χρόνια. Οι ασκήσεις είναι εκπληκτικές! Κάποιες από τις ασκήσεις προθέρμανσης και αποθεραπείας σου είναι πρωτόγνωρες για εμένα ενώ γενικά ακολουθώ πληθώρα προγραμμάτων σε γυμναστήρια και όχι μόνο!
Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από εσένα. Στο έχω ξαναπεί αλλά θα το ξαναπώ. Είσαι ευλογία.
Ευχαριστώ τον Θεό που υπάρχεις.
Φιλικά,
Δήμητρα Νικολακοπούλου
Απλά κόλλησα…
Μαρία Φασιλή

Σπάρτακε χρόνια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι! 

Σε γνώρισα πριν τρία χρόνια όταν από σύμπτωση πέτυχα την σελίδα σου στο διαδίκτυο ψάχνοντας συνταγές χυμών καθώς μόλις είχα πάρει τον πρώτο μου αποχυμωτή αργής σύνθλιψης. Από εκεί και μετά απλά κόλλησα… Πήρα όλα τα βιβλία σου και είμαι οπαδός μεγάλος. 

Ήθελα απλά να πω ένα ευχαριστώ και ότι είσαι μεγάλη έμπνευση. 

Μαρία Φασιλή 

Ούτε ο έρπητας ζωστήρας δεν κατάφερε να επιβιώσει…
Κωνσταντίνος Μ.

Θέλω να σου πω από καρδιάς ένα τεράστιο ευχαριστώ από την καρδιά μου για το βιβλίο σου και τις συμβουλές σου.

4 μήνες τώρα η ζωή μου έχει αλλάξει τελείως με τη διατροφή που κάνω και με τους χυμούς που πίνω καθημερινά. Ούτε ο έρπητας ζωστήρας δεν κατάφερε να επιβιώσει και εξαφανίστηκε ως δια μαγείας μέσα σε δύο μέρες. Στόχος μου πλέον να περάσω στα 2 λίτρα τη μέρα !

Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα!

Κωνσταντίνος

Τα 10 Μυστικά Λιποδιάλυσης

Γιατί δεν Χάνεις Βάρος

Βάλε το email σου και κατέβασε τον οδηγό δωρεάν